Pomôcky

Pomôcky

Chráňte svoje cennosti v podobe dôležitých písomností, dokumentov, fotografií  pred znehodnotením, pretože nevhodné skladovanie a archivovanie môže trvale a nenávratne zničiť  vaše rodinné vzácnosti. Určite sa oplatí investovať do vhodných archivačných pomôcok a tým ochránite vaše cennosti po predkoch. Okrem tohoto aspektu majú aj prehľadnú dokumentačnú funkciu.

Na trhu je niekoľko zaujímavých produktov a my Vám predstavíme niektoré z nich od nemeckej spoločnosti Leuchtturm.
História spoločnosti Leuchtturm sa začala písať už v roku 1917, kedy kníhtlačiar Paul Koch v Ascherslebene v dnešnej spolkovej krajine Sasko-Anhaltsko založil spoločnosť, ktorá vyrábala pod označením KABE albumy na známky. Po 30 rokov však musel výrobu predať, ale na jej základoch bola založená v roku 1948 v Hamburgu nová spoločnosť pod názvom LEUCHTTURM.

fabrik


Dnes je LEUCHTTURM svetovou jednotkou v oblasti systémov pre zbierania známok a mincí a ostatných zberateľských okruhov. Okrem toho ponúka už niekoľko rokov vysoko kvalitné v Nemecku vyrábané archivačné systémy, ktoré sú vynikajúce pre uloženia vašich písomností, dokumentov, listov, fotografií atď. V nasledujúcich oddeleniach môžete vzhliadnuť niekoľko osvedčených tipov.

libro 0

 

Zostaňte s nami v kontakte a prihláste sa na odber noviniek